todenskildshageTordensholdshagewec360_E-H401_vardagsrum-1024x640wec360_A-H401_badrum-1024x640Tordensholdshage3Tordensholdshage2wec360_2-1024x640
Adresse: Haakon VIIs gate 12B
Antall leiligheter: 117
Areal: 20-120m²
Garasje: Ja
Nettside: Tordenskioldshage

Tordenskjolds Hage

Prosjektet ligger i Lade Allé 73, på den nordøstlige delen av Ladesletta i Trondheim kommune. Prosjektet omfatter 117 leiligheter, og vil bli fordelt på 2 byggetrinn:

  • Byggetrinn 1 blir bygg C, D, E, F. Totalt 48 leiligheter.
  • Byggetrinn 2 blir bygg A, B, og G. Totalt 69 leiligheter.

Det blir oppført 6 blokker på fire etasjer. Parkeringskjeller under A-D, hvor det også skal være sportsboder til alle leilighetene.

Bygg E: 13 unike leiligheter

Bygg E er en del av første salgstrinn, men er ett frittstående bygg. Bygg E består av 13 nye, unike leiligheter. Her finner du leiligheter fra 52 til 120 kvadratmeter, som passer både studenter, voksne eller barnefamilier som ønsker noe helt eget i grønne omgivelser.

Solrikt og nært «alt»

I bygg E har alle leilighetene i Tordenskiolds hage egen terrasse eller balkong, og måten byggene er plassert på gjør at det er gode solforhold året rundt. I boligvelgeren vår kan du se hvordan sola treffer på de ulike leilighetene på tre ulike tidspunkt i løpet av dagen. Alle leilighetene har store vinduer med mye lysinnslipp, delikat enstavet parkettgulv og store og moderne fliser på bad.

Oppdag lukten av sjø og smaken av storby

Noe av det som gjør Tordenskiolds Hage til en av de mest spennende plassene å bo i Trondheim, er det romslige uteområdet med et felles lysthus for beboerne. Her kan du ha ­sammenkomster i grønne omgivelser, eller bare nyte en rolig stund i den flotte hagen.

Går du ut ytterdøra finner du kilometervis av sti langs Lade mot øst, mens du i andre retning får pulsen av det moderne liv med alle fasiliteter du måtte trenge. I Tordenskiolds Hage er alt lagt til rette for at du skal oppdage hvilepulsen i ditt nye hjem.

Legg igjen din informasjon, så holder vi deg oppdatert om prosjektet!

Om Prosjektet

I det første salgstrinnet kommer det 35 nye hjem her. Her finner du leiligheter fra 31 til 117 kvadratmeter, som passer både studenter, voksne eller barnefamilier som ønsker noe helt unikt i grønne omgivelser.

De fleste leilighetene i Tordenskiolds hage har egen terrasse, og beliggenheten gjør at det er gode solforhold året rundt. Toppleilighetene har store takterrasser som gir deg en unik utsikt over fjorden hvor du kan nyte late sommerdager. Parkeringsplass finner du i prosjektets egen parkeringskjeller, og alle leilighetene kommer med en romslig bod i kjelleranlegget.

Tordenskiolds Hage har en arkitektonisk utforming som skiller seg ut fra andre nybygg, med en buet bygningsmasse og bruk av tegl og brytningsfarger på fasaden. Derfor kan du være sikker på at leilighetene her ikke er som de fleste andre.

Eiendomsmegler

Fredrik Johnson

Utbygger

Egil Glørstad

Registrer din interesse